Danskurs med Anna och Jeanette

Denna kurs vänder sig både till dig som är ny på dansgolven och till dig som har dansat tidigare men vill fördjupa ditt dansande. Med utgångspunkt i rundpolska kommer vi på ett lekfullt sätt att utforska samdans, improvisation och musikalitet.

Kursen arrangeras i samarbete med Malungs Folkhögskola

  • Tid:

    torsdag 6 juli  10.00 - 15.00

  • Pris:
    Denna kursen bekostas av Malungs Folkhögskola
  • Mer info:

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. el 070 377 13 33


Anna Öberg har under åren undervisat på mängder av kurser och workshops både inom och utom Sverige. Sedan 2011 är hon huvudlärare i folklig dans vid Malungs Folkhögskola och verkar även återkommande som gästlärare på bla Danshögskolan i Stockholm och andra institutioner inom dans, musik och scenkonst. Som dansare och koreograf har Anna turnerat internationellt och nationellt sedan 2006 och hennes konstnärliga arbete har bla visats på scener som Dansens Hus, Norrlandsoperan, Dalateatern och Scenkonst Sörmland för att nämna några.

Jeanette Evansson är sedan många år verksam som spelman och fiolpedagog, utbildad på Malungs FHSK och på Kungl Musikhögskolan i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av att spela till dans, både i undervisning och på danskvällar, och det är något hon sätter i absolut främsta rummet.
Att spela till dans ger hennes spel en funktion.

loggor konserter

följ oss

© Brandin music & design.
Alla ickeredaktionella bilder på sidan är fotade av Hans Olander om inte annat anges.

Kontakt

Sockenstugan
Nyåkersgatu 2
795 96 BODA KYRKBY
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.