Skip to main content

Kulning och folklig sång

Den här kursen är till för dig som vill utveckla din röst med kulning och folklig sång som uttryck. Genom enkla men kraftfulla övningar får du hjälp att hitta mer klang och ett större omfång. Inga förkunskaper krävs - bara lust till att sjunga och låta.

Hur påverkar vardagen din röst och vad kan du göra när det inte känns bra? Du får med dig grundläggande andnings- och röstövningar som du sedan kan använda för att fortsätta utforska och stärka din röst.

Vi kommer att vara både inomhus och utomhus så kläder efter väder gäller. Ha gärna på dig mjuka, sköna kläder som du kan röra dig fritt i. Ta med dig något du kan spela in sångerna med, mobiltelefon funkar utmärkt. Efter kursen kommer du få ett kursmaterial skickat till dig via e-post.

Karin Ericsson Back är född och uppvuxen i Rättvik. Hon är yrkesverksam sångerska och folkmusiker och är känd för att skapa en tillåtande, varm atmosfär vid sina kurser. Hon är utbildad sångerska, musiker och pedagog vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och lärare i röstyoga enligt Ulrica Liavors metod Holiyoga Röst.

 • Tid:

  måndag 1 juli och tisdag 2 juli 10.00 – 15.00

 • Pris:

  900 kr som betalas in på bankgiro: 5335-7901,
  ange meddelande: Siljan 137

 • Mer info:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. el 070 377 13 33


Karin Ericsson Back är född och uppvuxen i Rättvik. Hon är yrkesverksam sångerska och folkmusiker och är känd för att skapa en tillåtande, varm atmosfär vid sina kurser. Hon är utbildad musiker och pedagog vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och lärare i röstyoga enligt Ulrica Liavors metod Holiyoga Röst.